Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko znikają z pojemnika
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Jajko zmiksować z cukrem, a następnie połączyć z olejem, również miksować do połączenia składników. Dodać mąkę, następnie dokładnie wyrobić do uzyskania jednolitej konsystencji. Na końcu do ciasta wmieszać groszki czekoladowe. Następnie z masy należy uformować nasze ciasteczka- kulki. Każdą kuleczkę odrobinę spłaszczyć i ułożyć na blasze wysłanej papierem do pieczenia (bądź takiej która nie przywiera) Piec 18-20 minut w 180 stopniach. Ciastka po ostudzeniu przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.