Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko znikają z pojemnika
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 724
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 724
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Jajko zmiksować z cukrem, a następnie połączyć z olejem, również miksować do połączenia składników. Dodać mąkę, następnie dokładnie wyrobić do uzyskania jednolitej konsystencji. Na końcu do ciasta wmieszać groszki czekoladowe. Następnie z masy należy uformować nasze ciasteczka- kulki. Każdą kuleczkę odrobinę spłaszczyć i ułożyć na blasze wysłanej papierem do pieczenia (bądź takiej która nie przywiera) Piec 18-20 minut w 180 stopniach. Ciastka po ostudzeniu przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.