Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze schabu cielęcego. Ale sprawdzi się każdy rodzaj mięsa.
Polecam smaczny , prosty do przygotowania krem śmietankowy połączony z serkie...
Odsłon: 2771
...z ogórkiem kiszonym. Polecam.
Odsłon: 282
Pierniczki czekoladowe to pyszne, aromatyczne ciasteczka czekoladowe z korzen...
Odsłon: 148
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 294
Polecam smaczny , prosty do przygotowania krem śmietankowy połączony z serkie...
Odsłon: 2771
...z ogórkiem kiszonym. Polecam.
Odsłon: 282
Pierniczki czekoladowe to pyszne, aromatyczne ciasteczka czekoladowe z korzen...
Odsłon: 148
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 294
Składniki
Warzywa umyć. Cebulę pokroić w kostkę. Cukinię pokroić w dużą kostkę. Odłamać końcówki szparagów i pokroić na kawałki. Na dno garnka wlać oliwę i obsmażyć warzywa. Wlać wodę do zakrycia warzyw. Gotować 8-10 minut. Pod koniec gotowania dodać garść szpinaku. Cała zmiksować i doprawić solą i pieprzem. Mięso doprawić podanymi w przepisie przyprawami. Dobrze wymieszać. Uformować małe kuleczki i usmażyć na oleju. Wylać zupę na talerze i dodać kilka pulpecików.