Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze schabu cielęcego. Ale sprawdzi się każdy rodzaj mięsa.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1045
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4685
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1338
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1045
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4685
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1338
Składniki
Warzywa umyć. Cebulę pokroić w kostkę. Cukinię pokroić w dużą kostkę. Odłamać końcówki szparagów i pokroić na kawałki. Na dno garnka wlać oliwę i obsmażyć warzywa. Wlać wodę do zakrycia warzyw. Gotować 8-10 minut. Pod koniec gotowania dodać garść szpinaku. Cała zmiksować i doprawić solą i pieprzem. Mięso doprawić podanymi w przepisie przyprawami. Dobrze wymieszać. Uformować małe kuleczki i usmażyć na oleju. Wylać zupę na talerze i dodać kilka pulpecików.