Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kruchutkie ciasto, powinno leżakować w lodówce kilka dni przed pieczeniem
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4985
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 889
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4985
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 889
Składniki
Składniki należy wymieszać ze sobą ręcznie, jak na ciasto kruche. Formujemy kulę, umieszczamy w lodówce. Po kilku dniach ciasto wyjmujemy z lodówki i wałkujemy na cienki placek. Kilka centymetrów od brzegu ciasta kładziemy po jednej surowej malinie. Ja miałam mrożone. Przykryłam je ciastem i wykrawałam kieliszkiem tak jak pierogi. Nie sklejałam. Piekłam w temp. 180* aż do zarumienienia. Posypałam cukrem pudrem. Smacznego:)