Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, zdrowe, smaczne, niesłodkie:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Wszystkie składniki ze sobą wymieszać i ugniatać ciasto. W pozycji "całe jajka" wpisałam 1-2 sztuki, ponieważ w czasie ugniatania ciasta może się okazać, że jest zbyt suche i się nie klei. Wtedy dodajemy drugie jajo i wszystko gra:)
Ciasto wałkujemy i szklaneczką wycinamy kółka. Pieczemy aż nabiorą złotego koloru.