Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele ciast z jabłkami ja ciągle eksperymentuję,tym razem do jabłek dodałam sos waniliowy i rodzynki wyszedł smakowity,polecam
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3216
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 1339
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 190
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3216
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 1339
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 190
Składniki
Wyjąć ciasto z lodówki podzielić na 2 części 2/3 i 1/3
Jabłka wymieszać z sosem i rodzynkami jeżeli są to kwaśne jabłka dodać cukru /do smaku/
Blachę wyłożyć większą częścią ciasta na ciasto wyłożyć jabłka.Ubić pianę z białek z 4 łyżkami cukru ,wyłożyć na jabłka
Wyrównać pianę i na wierzch pokruszyć lub zetrzeć na tarce resztę ciasta. Włożyć na piekarnika na 45-50 min SMACZNEGO!