Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowy, bez jajek i jeszcze dietetyczny- czy można chcieć więcej? ;)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować ze stevią, pod koniec gotowania dodać zblendowanego banana i całość gotować jeszcze kilka minut, dokładnie mieszając.
Ugotowaną kasze przełożyć do formy wyłożonej folią spożywczą i odstawić do wystygnięcia i stężenia (w temperaturze pokojowej).
Jabłka obrać ze skórki i zblendować na mus z cynamonem.
Mus jabłkowy zagotować i dusić przez chwilę, a następnie dodać agar i energicznie mieszając, gotować 2 minuty.
Gotowy mus od razu wyłożyć na ostudzoną kaszę kukurydzianą i ponownie odstawić do stężenia (najpierw w temperaturze pokojowej, następnie w lodówce).