Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 962
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 962
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
upiec biszkopt w 180c 45 min masa -bulki namoczyc w 2szkl.mleka nastepniezagotowac1szkl.mleka z3/4szkl.cukru i wiorkami 1p do masy z wiorkami dodac bulki namoczone z mlekiem gotowac jeszcze 5 min.kostke margaryny zmiksowac dodac mase bulczana miksowac na pulchna mase biszkopt przekroic na polowe mozna posmarowac dzemem wlozyc mase iprzelozyc druga polowe biszkoptu
gladka mase biszkopt przekroic na polowe przelozyc masa na mase druga polowa ciasta wierzch mozna posmarowac masa iposypac smazonymi wiorkami 1/4margaryny 2lyzki cukru 1p wiorka podsmazyc