Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sernik jest tak pyszny, delikatny, smakowy, orzeźwiający że tylko go jeść i jeść...............SMACZNEGO!!!
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 16
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3300
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1307
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1861
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 16
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3300
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1307
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1861
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 607
Składniki
żelatynę rozmieszać w 1/2 szklanki gorącej wody i wystudzić, zimną śmietanę 30% ubic mikserem razem z wystudzoną żelatyną, dodać ser z wiaderka, aromat waniliowy i zmiksować na małych obrotach krótko, tortownica 24 cm - na dnie rozłożyć biszkopty i dać połowę sernika
do sernika wcisnąć całe truskawki i dać resztę sernika
na serniku ułożyć gęsto plastry truskawek i schować do lodówki na do stężenia
galaretki truskawkowe rozmieszać w 800 ml gorącej wody, wystudzić i prawie tężejącą wylać na truskawki, schować do lodówki najlepiej na całą noc