Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 36
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 36
Składniki
Masło dokładnie utrzeć z cukrem, następnie dodawać stopniowo jajka ciągle ucierając. Później stopniowo dodawać miód, śmietanę, przyprawę do piernika, na koniec sodę wymieszaną z mąką i kakaem. Ciasto wylać na dużą brytfankę i piec ok 1 godz
Zimne ciasto przekroić na pół i przełożyć powidłem. Smacznego!!!