Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwuskładnikowe lody z ciasteczkami i mango.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 87
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 87
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Blaszka 29 X 11 cm, wyłożona przezroczystą folią. Schłodzoną śmietanę ubić dolewając mleko. Powinna być gęsta stabilna masa. Uzyskany krem podzielić na 3 części. Spód blaszki wyłożyć herbatnikami, potem 1/3 kremu i warstwą cienkich plasterków mango. Powtarzamy ten układ jeszcze dwa razy, z tym że wierzchnie mango przecieramy przez sitko. Schładzać w zamrażalce minimum 4 godziny a najlepiej całą noc.