Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwuskładnikowe lody z ciasteczkami i mango.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1909
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6320
Polecam.
Odsłon: 351
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 791
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 352
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1909
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6320
Polecam.
Odsłon: 351
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 791
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 352
Składniki
Blaszka 29 X 11 cm, wyłożona przezroczystą folią. Schłodzoną śmietanę ubić dolewając mleko. Powinna być gęsta stabilna masa. Uzyskany krem podzielić na 3 części. Spód blaszki wyłożyć herbatnikami, potem 1/3 kremu i warstwą cienkich plasterków mango. Powtarzamy ten układ jeszcze dwa razy, z tym że wierzchnie mango przecieramy przez sitko. Schładzać w zamrażalce minimum 4 godziny a najlepiej całą noc.