Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty biszkopt o smaku malinowym idealny na tort z kremami o smaku owocowym. Lekko wilgotny pięknie wyrasta.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4711
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10650
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3111
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 792
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4711
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 10650
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3111
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 792
Składniki
Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno ze szczyptą soli i cukrem, dodaj żółtka, olej ,ocet oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem.
Ciasto przelej do tortownicy o średnicy 26 cm i piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Po wystudzeniu biszkopt można przekroić na 3 blaty.