Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie zamrożonych owoców. Prosty przepis.
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2183
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2183
Składniki
Maliny rozmrażamy (możemy użyć świeżych )a następnie posypujemy cukrem.
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Kiedy odrobinę przestygnie zalewamy nią owoce. Odstawiamy aż do całkowitego zastygnięcia.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej dodajemy łyżeczkę kawy rozpuszczalnej i szczyptę cynamonu. Galaretkę podajemy wedle uznania.
Całość polewamy czekoladą. I gotowe :)