Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4051
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34240
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1773
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113667
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4051
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34240
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1773
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113667
Składniki
W 1 szklance mleka rozprowadź mąki
Resztę mleka zagotuj z cukrami
Do gotującego mleka dodaj rozprowadzoną mąkę i intensywnie mieszaj
Gdy budyń będzie już gesty czas go ostudzić ( Warto przykryć folią lub co jakiś czas zamieszać by nie zrobił się kożuch
Napowietrz masło/margarynę ( miksuj )
Dodawaj po łyżeczce budyniu do masła i miksuj