Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 142
Królowa grilla :)
Odsłon: 1265
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 195
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 142
Królowa grilla :)
Odsłon: 1265
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 195
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Składniki
CYTRYNY SPARZYĆ I ZETRZEĆ SKÓRKĘ,
WYCISNĄĆ SOK Z 3 CYTRYN
DO RONDELKA WLAĆ SZKLANKĘ WODY DODAĆ MARGARYNĘ I CUKIER
W POŁOWIE SZKLANKI WODY WYMIESZAĆ MĄKĘ ZIEMNIACZANĄ/TAK JAK ROBIMY KISIEL/
KIEDY PRODUKTY W RONDELKU BĘDĄ PRZEGOTOWANE WLEWAMY MĄKĘ I ZAGOTOWUJEMY AŻ BĘDZIE SZKLISTA
CIEPŁĄ/NIE GORĄCĄ/WYLEWAMY NA BISZKOPT.
MOŻNA PRZEKŁADAĆ TĄ MASĄ TORTY LUB INNE CIASTA BISZKOPTOWE,JEST NAPRAWDĘ SMACZNA.POLECAM.