Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa plastyczna do tortów z mlekiem w proszku jest bardzo prosta i oczywiście smaczniejsza niż ta z glukozą.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 110
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 110
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
W naczyniu podgrzewamy mleko z masłem. Do miski przesiewamy cukier puder oraz mleko w proszku, dodajemy mleko z masłem. Mieszamy dokładnie, możemy dodać więcej cukru z mlekiem w proszku lub mleka zwykłego by uzyskać odpowiednią gęstość masy. Dodajemy barwniki. Masa jest bardzo plastyczna, smaczna i bardzo prosta do wykonania.
To są przykładowe torty z tą masą.