Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecki Sernik z wyspy Sifnos z Archipelagu Cyklad czyli Melopita-Μελόπιτα, miodowe ciasto.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 257
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
1. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. 2. Wszystkie składniki na ciasto delikatnie miksujemy na gładką masę. 3. Masę przekładamy do natłuszczonej formy o średnicy 20 cm (u mnie blacha do tarty) 4. Pieczemy przez około 45 minut.