Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecki Sernik z wyspy Sifnos z Archipelagu Cyklad czyli Melopita-Μελόπιτα, miodowe ciasto.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67967
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67967
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Składniki
1. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. 2. Wszystkie składniki na ciasto delikatnie miksujemy na gładką masę. 3. Masę przekładamy do natłuszczonej formy o średnicy 20 cm (u mnie blacha do tarty) 4. Pieczemy przez około 45 minut.