Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosty i łatwy przepis, który możecie dowolnie mieszać i zmieniać składniki. Przygotowując mini babeczki piernikowe kierowałam się głównie smakiem i aromatem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Miękkie masło ucieram z miodem. Dodaję po jednym jajku. Miksuję. Dodaje mąkę, przyprawy do piernika, proszek do pieczenia i kakao. Miksuję. Układam po dwie łyżki w formie na babeczki. Piekę około 15 minut w 180 stopniach. Studzę. Cukier puder, wodę i sok z cytryny mieszam. Polewam lukrem wystudzone babeczki.
Zapraszam do mojego bloga !