Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bez wyrabiania ciasta, doskonałe nie tylko na tłusty czwartek.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 575
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 934
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 659
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 575
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 934
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 659
Składniki
Banany zmiksować z cukrem na aromatyczną papkę.
Oba rodzaje mąki wymieszać z proszkiem i cynamonem, dosypać do masy bananowej, zmiksować w robocie kuchennym. Olej rozgrzać, nabierać łyżką masę i kłaść na olej. Smażyć z obu stron na rumiano. Wyjąć łyżką cedzakową i przełożyć na ręcznik papierowy. Pączki można podawać z kwaskową konfiturą lub posypać cukrem pudrem, wszystko uzależnione od słodkości bananów.