Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny sernik połączony z masą makową
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3782
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1305
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3782
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1305
Składniki
Piekarnik nagrzać do180 stopni. Foremkę do babeczek wyłożyć papilotkami.
Czekolady roztopić osobno w ciepłej kąpieli wodnej.
Składniki masy makowej wymieszać, Przełożyć do foremek. Piec ok. 7 minut.
Składniki masy serowej wymieszać. Przełożyć na podpieczone spody makowe. Piec 15-20 minut, aż ser się zetnie, ale nie będzie przyrumieniony.
Po upieczeniu ostudzić i wstawić do lodówki. Przed podaniem można posypać kakao.