Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny sernik połączony z masą makową
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7856
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7856
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Składniki
Piekarnik nagrzać do180 stopni. Foremkę do babeczek wyłożyć papilotkami.
Czekolady roztopić osobno w ciepłej kąpieli wodnej.
Składniki masy makowej wymieszać, Przełożyć do foremek. Piec ok. 7 minut.
Składniki masy serowej wymieszać. Przełożyć na podpieczone spody makowe. Piec 15-20 minut, aż ser się zetnie, ale nie będzie przyrumieniony.
Po upieczeniu ostudzić i wstawić do lodówki. Przed podaniem można posypać kakao.