Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, najlepiej smakuje po 2 dniach.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1130
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4773
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1421
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1130
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4773
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1421
Składniki
Masło utrzeć, dodać cukier, jajka, resztę składników, wymieszać, zagnieść ciasto, rozwałkować na 3 placki. Orzechy z masłem, miodem i cukrem zagotować i lekko przestudzone wyłożyć na jeden placek. Miodowniki piec na złoty kolor
Mleko z cukrem zagotować, wsypać kaszę i gotować na wolnym ogniu ok 10 min, wystudzić. Utrzeć masło, dodać zimną kaszę i kilka kropli olejku
Przełożenie ciasta: ciasto, powidło, połowa masy, ciasto, powidło, masa, ciasto z orzechami