Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto wyczarowane zaledwie z kilku składników. Dodatek maku sprawia, że idealnie pasuje na świąteczny stół.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1238
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 245
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4333
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1238
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 245
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2252
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4333
Składniki
Wykonanie: 1.Masło ucierać do białości z cukrem. 2. Dodawać kolejno po jednym jaju i małymi porcjami przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. 3.Pod koniec ucierania dodać suchy mak. 4.Ciasto piec w temp.180°C około godziny.