Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna opcja na weekend. Ciasto robi się w 30 minut, nie wymaga pieczenia i jest zimne. Dodatkowo zadowoli wszystkich miłośników czekolady :)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 312
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 312
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Składniki
Jajka należy sparzyć. Masło i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Kiedy składniki się połączą, odstawiamy na 5 minut.
Siekamy orzechy i morele i dodajemy je razem z jajkami i biszkoptami do czekolady.
Mieszamy, aż wszystkie składniki pokryją się czekoladą. Masę przekładamy do okrągłej formy. Wyrównywanie powierzchni nie jest konieczne. Całość wstawiamy na 8 godzin do lodówki. Przed podaniem kroimy na niewielkie porcje. Smacznego :)