Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki dla wielbicieli brownie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10513
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6067
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4670
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10513
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6067
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4670
Składniki
Obie czekolady oraz masło rozpuszczamy w garnuszku i studzimy. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, jajka oraz masę czekoladową miksujemy na jednolitą masę. Na koniec wsypujemy maliny i delikatnie mieszamy łopatką. Masę nakładamy do foremek na muffinki wyłożonych papilotkami do 3/4 wysokości i pieczemy 20 minut w 180 stopniach. Smacznego :)