Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos na mikołajki
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15047
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2030
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8830
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15047
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2030
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8830
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Jajka cukier i sól ubijamy na puszystą masę, dodajemy olej i dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodajemy ekstrakt waniliowy i śmietanę. Do każdej formy na muffiny wlewamy ciasto. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 st i pieczemy ok. 30 minut.
miękkie masło ubijamy z cukrem pudrem na puszystą masę. Dodajemy serek, sok z cytryny i ponownie ubijamy. schładzamy krem ok 20 minut w lodówce a następnie dekorujemy.
Czapki to bezy upieczone z czerwonym barwnikiem