Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki z puszystego ciasta maślankowego z dodatkiem nutelli i borówek amerykańskich. Przepis na 16 niedużych babeczek.
Forma do pieczenia muffinek i papilotki
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Składniki
Miksujemy jajka z cukrem. Dodajemy olej, maślankę, mąkę, proszek do pieczenia i sól. Miksujemy do połączenia składników. Formę na muffinki wykładamy papilotkami. Do każdej nakładamy ciasta do 1/3 wysokości. Na środek wykładamy niecałą łyżeczkę nutelli. Na to nakładamy znów ciasto - do 2/3 wysokości papilotek. Na górze układamy po kilka borówek i lekko dociskamy. Pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut. Podajemy po ostudzeniu!