Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-06-2011
wilgotne, słodko-kwaskowo-korzenne, pyszne :-)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Następnie wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką. Rabarbar umyć, pokroić w plasterki, dodać do ciasta, wymieszać. Ciasto wykładać do foremek na muffinki, powtykać w nie połamane na kawałki ciasteczka. Piec w temp. 190-200 stopni ok. 20-25 min.
Smacznego :-)