Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-06-2011
wilgotne, słodko-kwaskowo-korzenne, pyszne :-)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2247
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1351
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1161
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2247
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1351
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1161
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Następnie wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką. Rabarbar umyć, pokroić w plasterki, dodać do ciasta, wymieszać. Ciasto wykładać do foremek na muffinki, powtykać w nie połamane na kawałki ciasteczka. Piec w temp. 190-200 stopni ok. 20-25 min.
Smacznego :-)