Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-06-2011
wilgotne, słodko-kwaskowo-korzenne, pyszne :-)
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 116
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 69
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 116
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 69
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki, w drugiej mokre. Następnie wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką. Rabarbar umyć, pokroić w plasterki, dodać do ciasta, wymieszać. Ciasto wykładać do foremek na muffinki, powtykać w nie połamane na kawałki ciasteczka. Piec w temp. 190-200 stopni ok. 20-25 min.
Smacznego :-)