Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 80
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2632
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1630
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 80
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2632
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1630
Składniki
margaryne rozpuscic i odstawic do wystygniecia jajka, make,cukier i mleko dokladne wymieszac na mase dodac sode cynamon, kakao i powidla -doklanie wymieszac i na koniec dodac rozpuszczona magaryne. Wylac do przygotowanych 2 okraglych zeberkowych brytfanek(wysmarowanych margaryna i posypanych bulka tarta) tak do 3/4 brytfanki(mocno rosnie) Piec okolo 45 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu mozna polac polewa czekoladowa.