Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 298
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 97
Polecam.
Odsłon: 298
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 97
Składniki
margaryne rozpuscic i odstawic do wystygniecia jajka, make,cukier i mleko dokladne wymieszac na mase dodac sode cynamon, kakao i powidla -doklanie wymieszac i na koniec dodac rozpuszczona magaryne. Wylac do przygotowanych 2 okraglych zeberkowych brytfanek(wysmarowanych margaryna i posypanych bulka tarta) tak do 3/4 brytfanki(mocno rosnie) Piec okolo 45 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu mozna polac polewa czekoladowa.