Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 278
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104575
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9085
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 278
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104575
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9085
Składniki
margaryne rozpuscic i odstawic do wystygniecia jajka, make,cukier i mleko dokladne wymieszac na mase dodac sode cynamon, kakao i powidla -doklanie wymieszac i na koniec dodac rozpuszczona magaryne. Wylac do przygotowanych 2 okraglych zeberkowych brytfanek(wysmarowanych margaryna i posypanych bulka tarta) tak do 3/4 brytfanki(mocno rosnie) Piec okolo 45 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu mozna polac polewa czekoladowa.