Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto które pamiętam z dzieciństwa które królowało na stole w każdą niedzielę, pamiętam jak babcia piekła go w prodiżu, niezapomniany smak z dawnych, ciasto wychodzi świetne nawet bez użycia miksera.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 572
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 932
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 657
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 572
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 932
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 657
Składniki
Całe jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej , mleko, dżem a następnie mąkę przesianą z sodą, cynamonem i kakao. Całość dokładnie wymieszaj. Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.
Murzynka możesz również polać polewą czekoladową. Smacznego.