Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto które pamiętam z dzieciństwa które królowało na stole w każdą niedzielę, pamiętam jak babcia piekła go w prodiżu, niezapomniany smak z dawnych, ciasto wychodzi świetne nawet bez użycia miksera.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 818
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 101
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 196
Polecam, pychota.
Odsłon: 486
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 278
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 818
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 101
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 196
Polecam, pychota.
Odsłon: 486
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 278
Składniki
Całe jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej , mleko, dżem a następnie mąkę przesianą z sodą, cynamonem i kakao. Całość dokładnie wymieszaj. Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.
Murzynka możesz również polać polewą czekoladową. Smacznego.