Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki do zrobienia:)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2266
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11180
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2211
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2266
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11180
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2211
Składniki
Margaryne roztopic i przestudzic...Do miski wsypac make..proszek do pieczenia..sode oczyszczona.. jajka..cukier.. kakao..i jajka wymieszac wszystko razem... wlac letnia margaryne.. ponownie wymieszac wszystko... gdy masa juz bedzie jednolita... wlac wtedy mleko i wymieszac do gladkiej jednolitej masy... Brytfanke nasmarowac tluszczem posypac bulka tarta.. i piec w piekarniku rozgrzanym 185 stopni C przez niecala godzine...