Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatność i subtelność w jednym
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
6 białek ubić na sztywną pianę w jednej misce, w drugiej misce umieścić żółtka i pozostałe składniki następnie wymieszać mikserem kilka minut,
Po wymieszaniu dodać do masy serowej ubitą pianę z białek i wymieszać razem,
blachę posmarować cieniutko masłem i posypać bułką tartą ,
rozwinąć zrolowane ciasto francuskie,
wylać masę serową ,następnie odcedzić mandarynki i wrzucić do sera
Piec około 25-30 min w temp 200 stopni z termoobiegiem lub bez termoobiegu ,ale w ostatnich min pieczenia w przypadku braku zaufania do waszego piekarnika najlepiej kontrolować by wierzch ciasta się nie przypalił ma być średnio brązowy.
Gwarantuję ,że będzie smakowało:)