Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dzisiaj to ciasto dla mnie będzie 3 x NAJ w samych superlatywach: - Najlepsze ciasto czekoladowe jakie dotychczas robiłam - Najszybsze do wykonania - Najprostsze – już prościej nie można Przepis pochodzi z książki „Smaczne i zdrowe ciasta domowe”
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 104
Gryczany makaron soba z kurczakiem w azjatyckim stylu. Z kapustą pak choi, po...
Odsłon: 68
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 17
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 100
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 311
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 104
Gryczany makaron soba z kurczakiem w azjatyckim stylu. Z kapustą pak choi, po...
Odsłon: 68
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 17
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 100
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 311
Składniki
Sposób wykonania: Masło lub margarynę rozpuścić i wystudzić. Wszystkie składniki połączyć ze sobą i wymieszać łyżką. Gotowe ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem keksówki. Całość wstawić do piekarnika i piec 40 - 45 minut w temperaturze 190 stopni C. Przed wyjęciem sprawdzić patyczkiem czy ciasto się upiekło. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i polać wystudzone ciasto. Udekorować orzechami. Smacznego :-)