Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli owoce ułożymy w sposób pokazany na zdjęciu- ciasto może się zsuwać, jeśli położymy je odwrotnie czyli otworem do góry (że tak powiem)- ciasto nie będzie takie chrupkie-wybór należy do Was
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4591
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1702
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 526
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4591
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1702
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 526
Składniki
Nektarynki przekroić na pół , pozbawić pestek i ułożyć w naczyniu do zapiekania otworem do góry lub w dół- jak kto woli.
Pozostałe składniki zagnieść , dodawać powoli mąkę az do uzyskania stanu , kiedy ciasto zacznie się kruszyć. Takie ciasto po prostu rozkruszyć na owocach.
Piec ok 20 min w temp. 170-180 st.
Smacznego- pyszne na ciepło i na zimno.