Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli owoce ułożymy w sposób pokazany na zdjęciu- ciasto może się zsuwać, jeśli położymy je odwrotnie czyli otworem do góry (że tak powiem)- ciasto nie będzie takie chrupkie-wybór należy do Was
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Składniki
Nektarynki przekroić na pół , pozbawić pestek i ułożyć w naczyniu do zapiekania otworem do góry lub w dół- jak kto woli.
Pozostałe składniki zagnieść , dodawać powoli mąkę az do uzyskania stanu , kiedy ciasto zacznie się kruszyć. Takie ciasto po prostu rozkruszyć na owocach.
Piec ok 20 min w temp. 170-180 st.
Smacznego- pyszne na ciepło i na zimno.