Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli owoce ułożymy w sposób pokazany na zdjęciu- ciasto może się zsuwać, jeśli położymy je odwrotnie czyli otworem do góry (że tak powiem)- ciasto nie będzie takie chrupkie-wybór należy do Was
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 378
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 378
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Nektarynki przekroić na pół , pozbawić pestek i ułożyć w naczyniu do zapiekania otworem do góry lub w dół- jak kto woli.
Pozostałe składniki zagnieść , dodawać powoli mąkę az do uzyskania stanu , kiedy ciasto zacznie się kruszyć. Takie ciasto po prostu rozkruszyć na owocach.
Piec ok 20 min w temp. 170-180 st.
Smacznego- pyszne na ciepło i na zimno.