Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik o obniżonej kaloryczności, mokry w środku, idealny na imprezy.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3541
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1185
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1071
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 181
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3541
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1185
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1071
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 181
Składniki
Twaróg przeciśnij przez praskę 5 razy. Rozdziel białka od żółtek, białka ubij na sztywną pianę, żółtka utrzyj z erytrytolem.
Do twarogu dodaj budyń, dodaj żółtka z erytrytolem i dokładnie wymieszaj, dodaj białka i powoli wlewaj roztopione masło, ponownie wymieszaj.
Przelej wszystko do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 160°C przez godzinę.