Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik o obniżonej kaloryczności, mokry w środku, idealny na imprezy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Twaróg przeciśnij przez praskę 5 razy. Rozdziel białka od żółtek, białka ubij na sztywną pianę, żółtka utrzyj z erytrytolem.
Do twarogu dodaj budyń, dodaj żółtka z erytrytolem i dokładnie wymieszaj, dodaj białka i powoli wlewaj roztopione masło, ponownie wymieszaj.
Przelej wszystko do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 160°C przez godzinę.