Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4216
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11528
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6594
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5516
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13654
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4216
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11528
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6594
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5516
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13654
Składniki
Wykonanie: Orzechy wsypać na suchą patelnię uprażyć i ułożyć na pokrojonych połówkach serków lekko wciskając. Następnie przykryć drugą połówką serka lekko wciskają. Jajo roztrzepać z solą i pieprzem, obtaczać w bułce tartej, smażyć z obydwu stron na złoty kolor. Gruszki przekroić na połówki i obsmażyć na pozostałym na patelni oleju. Ułożyć obok serków i wypełnić dżemem jagodowym.