Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i lekki deser, który sprawdza się w upały.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1128
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1128
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2850
Składniki
Truskawki miksujemy lub rozdrabniamy widelcem. Tak samo postępujemy w ciastkami. Do pucharków, szklanek lub w jedną dużą miseczkę wykładamy warstwowo: jogurt, pokruszone ciastka, truskawki. Powtarzamy do wyczerpania składników. Najlepiej podawać zaraz po przygotowaniu, ponieważ z czasem masy zaczynają się przenikać, a ciasteczka stają się wilgotne. Smacznego.