Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańskie i 4 razy "BEZ"- bez jajek, cukru, tłuszczu i mąki!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11689
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11689
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Mandarynki obrać ze skórek, błonek i zblendować z bananem oraz rodzynkami, a następnie dodać 100ml wody i zagotować.
Do zagotowanego musu dodać kasze kuskus i odstawić na 10 minut (pod przykryciem).
Do całości dodać jagody, wymieszać masę i przełożyć do foremki, a następnie odstawić do stężenia.
Gotowe ciasto polać musem ze zblendowanych moreli i udekorować jagodami oraz malinami.