Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe jako przekąska dla dzieci są zdrowe i chrupiące
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1343
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12641
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1343
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12641
Składniki
Do miękkiej margaryny dodajemy wszytskie skłądniki oprócz bakalii. Donrze mieszamy ,dodajemy bakalie i formujemy małe ciasteczka,cienkie ok 2 3 mm. Układamy na dużej blaszce delikatnie otłuszczonej olejem.
Pieczemy ok 20min w 180'C