Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez cukru, jajek, mąki czy mleka! Idealna przekąska.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10044
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 942
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 297
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10044
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 942
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 297
Składniki
Suche składniki wsypujemy do miski. Żurawina jeśli jest duża warto ją przekroić na pól. Miód rozpuszczany i tak jak wodę, olej i sok z cytryny wlewany do miski z ziarnami. Wszystko dokładnie mieszamy. Odczekujemy ok.10 minut i formujemy ciastka i układamy na blaszce, wyłożonej papierem do pieczenia. Ciastka pieczemy w 180*C przez ok 30minut.