Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności łatwości. Przepis pochodzi z książki Siostry Anastazji
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25570
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2555
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1281
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25570
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2555
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1281
Składniki
Zagotować mleko z cukrem i kokosem, odlać pół szklanki, w której roztrzepać żółtka z mąką i ugotować budyń. Jak ostygnie utrzeć z masłem na puch.
Galaretkę rozpuścić we wrzącej wodzie i kąpieli wodnej (lepiej się rozpuszcza). Białka ubić z cukrem, pod koniec dodać letnią galaretkę.
Przełożenie ciasta: Biszkopt--- połowa masy--- pokrojony ananas--- druga część masy--- pianka--- starta czekolada. Do lodówki, aby się przegryzło.