Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pierniczki na Boże Narodzenie mogą zostać zjedzone zanim nadejdą Święta :)
Wałek do ciasta, foremki świateczne.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Składniki
Wymieszać wszystkie składniki w Thermomisiu 30 sek. obr. 6. Następnie rozwałkować ciasto i wycinać dowolne kształty pierniczków. Piec 20 min. w temp. 180°C. Po ostygnięciu ozdobić lukrem i kolorowymi posypkami.