Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę wystarczy pół godziny żeby uzupełnić braki w piernikowych pudełkach. Oczywiście są pyszne.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34145
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 347
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 79
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 349
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9130
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34145
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 347
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 79
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 349
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9130
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, jajkami i miodem. Dodać stopniowo suche składniki i miksować. Ciasto musi być dość gęste. Jeśli jest zbyt rzadkie to dodać jeszcze mąki. Wyrobić ręką. Podzielić na cztery części i zrobić wałki. Każdy wałek pokroić na 10 części. Z pokrojonych części zrobić kulki. Kulki obtoczyć w cukrze pudrze. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do nagrzanego do 170 stopni piekarnika na 15 - 20 min. Pierniczki gotowe. Smacznego.