Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę wystarczy pół godziny żeby uzupełnić braki w piernikowych pudełkach. Oczywiście są pyszne.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, jajkami i miodem. Dodać stopniowo suche składniki i miksować. Ciasto musi być dość gęste. Jeśli jest zbyt rzadkie to dodać jeszcze mąki. Wyrobić ręką. Podzielić na cztery części i zrobić wałki. Każdy wałek pokroić na 10 części. Z pokrojonych części zrobić kulki. Kulki obtoczyć w cukrze pudrze. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do nagrzanego do 170 stopni piekarnika na 15 - 20 min. Pierniczki gotowe. Smacznego.