Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędnie dobry i delikatnie wilgotny. Słodkość pochodzi z banana i brązowego cukru, u mnie kokosowego. Piernik z orzechami, przełożony masą serową.
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2654
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 501
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 98
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2654
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 501
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 98
Składniki
Blaszka keksówka ok. 30 cm. Formę wyłóż papierem lub wysmaruj tłuszczem. Orzechy posiekaj. Wybierz pomidory z zalewy i zblenduj je na gładko z bananem, cukrem i olejem. Dodaj suche składniki i wymieszaj łyżką. Dodaj posiekane orzechy, wymieszaj. Ciasto przełóż do keksówki, wyrównaj masę. Piecz w 180 C 40-50 minut do suchego patyczka. Masa. Schłodzone serki wymieszaj z cukrem. Przestudzone ciasto przetnij wzdłuż na pół i odkrój ewentualne nierówności. Masą przełóż ciasto, wstaw do lodówki. Polewa. Czekoladę rozpuść z oliwą ( nie dopuszczaj do zagotowania ). Lekko ciepłą polewą polej piernik. Udekoruj jagodami goji, które krótko moczymy w ciepłej wodzie i osączamy.