Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto z cukinią aromatyczne i wilgotne pachnące piernikiem idealne na każdą okazję.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8012
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 290
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2175
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 692
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8012
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 290
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2175
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 692
Składniki
Cukinię obierz usuń pestki i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, powidła, cukinię dokładnie wymieszaj dodaj przesianą mąkę z proszkiem, cynamonem,kakao i przyprawę do piernika.
Blachę 20x25 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto. Piecz w temperaturze 180 st około 35 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem. Smacznego.