Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne ciasto z cukinią aromatyczne i wilgotne pachnące piernikiem idealne na każdą okazję.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 140
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 153
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 234
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 140
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 153
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 234
Składniki
Cukinię obierz usuń pestki i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, powidła, cukinię dokładnie wymieszaj dodaj przesianą mąkę z proszkiem, cynamonem,kakao i przyprawę do piernika.
Blachę 20x25 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto. Piecz w temperaturze 180 st około 35 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem. Smacznego.