Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciacho rozpływa się w ustach! Do tego tanie i szybkie w wykonaniu!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13537
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 853
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12716
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13537
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 853
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12716
Składniki
Białka ubić ze szczyptą soli,dodać cukier i nadal ubijać na sztywną pianę.Dodać mak i wiórki (po trochu),wymieszać.Wylać na blachę (duża porcja),piec ok 30 min w 180st.
Masę przygotować według przepisu na opakowaniu.Wyłożyć na ostudzone ciasto.Herbatniki namoczyć w wódce wymieszanej z 0,5 szkl wody,ułożyć na masie.Polać polewą. W wersji wypasionej można na herbatniki wyłożyć masę krówkową.
Smacznego!