Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na ciasteczka na Niedzielny piknik z rodzinką.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4894
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4894
Składniki
Wykonanie: Mąkę skruszyć ze składnikami oprócz masła.
Następnie dodać masło, wyrobić gładkie kruche ciasto, włożyć na pół godziny do lodówki.
Następnie rozwałkować na stolnicy i wycinać foremką ciasteczka.
Układać na przygotowanej blaszce, smarować roztrzepanym białkiem.
Piec w temperaturze 190 stopni około 15 minut.