Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na ciasteczka na Niedzielny piknik z rodzinką.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Wykonanie: Mąkę skruszyć ze składnikami oprócz masła.
Następnie dodać masło, wyrobić gładkie kruche ciasto, włożyć na pół godziny do lodówki.
Następnie rozwałkować na stolnicy i wycinać foremką ciasteczka.
Układać na przygotowanej blaszce, smarować roztrzepanym białkiem.
Piec w temperaturze 190 stopni około 15 minut.