Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, pyszne, szybkie ciasto ze śliwkami.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 983
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4605
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1250
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 983
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4605
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1250
Składniki
Jajka i kefir powinny mieć temperaturę pokojową. Następnie mieszamy je w misce, dodajemy suche składniki, dokładnie łączymy. Przekładamy do blaszki (30x25), na wierzch układamy połówki śliwek (skórką do spodu) bez pestek. Ciasto pieczemy 60 min w temperaturze 170°C.