Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11291
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6483
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5468
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13497
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5268
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11291
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6483
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5468
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13497
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5268
Składniki
Biszkopt posmarować dżemem.Na biszkopcie poukładać przekrojone ciepłe lody czekoladą do góry.Galaretkę z żelatyną rozpuścić w 0,5 litra wody. Ubić śmietanę dodać serek i gęstniejącą galaretkę i wszystko delikatnie wymieszać.Wyłożyć na ciepłe lody.Poczekać jak stężeje.