Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10521
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6074
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5332
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12934
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4677
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10521
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6074
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5332
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12934
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4677
Składniki
Ciasto zagnieść i podzielić na dwie nierówne części i rozwałkować.
1 kg jabłek pokroić i zagotować cukru dać do smaku. Upiec szarlotkę
Po wystygnięciu placka,śmietanę wymieszać z cukrem i orzechami.Wylać to na placek i zrobić polewę