Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od teściowej mojej kuzynki. Dla mnie pycha.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Jajka ubić z cukrem na puszystą pianę, dodać śmietanę, a na końcu mąkę z proszkiem do pieczenia. Wylać do foremki wyłożonej papierem do wypieków.
Z podanych składników zrobić kruszonkę i posypać ciasto.
Piec w temp. 190 st. przez ca 40 min. Gdy kruszonka za bardzo się zrumieni przykryć wierzch papierem.
SMACZNEGO.