Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od teściowej mojej kuzynki. Dla mnie pycha.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
Jajka ubić z cukrem na puszystą pianę, dodać śmietanę, a na końcu mąkę z proszkiem do pieczenia. Wylać do foremki wyłożonej papierem do wypieków.
Z podanych składników zrobić kruszonkę i posypać ciasto.
Piec w temp. 190 st. przez ca 40 min. Gdy kruszonka za bardzo się zrumieni przykryć wierzch papierem.
SMACZNEGO.