Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od teściowej mojej kuzynki. Dla mnie pycha.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 149
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 248
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 149
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 248
Składniki
Jajka ubić z cukrem na puszystą pianę, dodać śmietanę, a na końcu mąkę z proszkiem do pieczenia. Wylać do foremki wyłożonej papierem do wypieków.
Z podanych składników zrobić kruszonkę i posypać ciasto.
Piec w temp. 190 st. przez ca 40 min. Gdy kruszonka za bardzo się zrumieni przykryć wierzch papierem.
SMACZNEGO.