Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto niedrogie i szybko się je robi.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
Margarynę miksujemy z cukrem pudrem do miękkości. Dodajemy jajka na przemian z mąkami i proszkiem dalej miksując.
Połowę ciasta wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blaszkę. Na wierzch wyłożyć owoce według uznania. Ja dodałam czereśnie ze słoika. Dobre jest też ze startymi jabłkami z cynamonem. Na owoce rozsmarować drugą część ciasta.
Piec w 160st ok.50 min. Na koniec można posypać cukrem pudrem.