Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto niedrogie i szybko się je robi.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3773
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41652
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 445
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 246
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3773
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41652
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 445
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 246
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Margarynę miksujemy z cukrem pudrem do miękkości. Dodajemy jajka na przemian z mąkami i proszkiem dalej miksując.
Połowę ciasta wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blaszkę. Na wierzch wyłożyć owoce według uznania. Ja dodałam czereśnie ze słoika. Dobre jest też ze startymi jabłkami z cynamonem. Na owoce rozsmarować drugą część ciasta.
Piec w 160st ok.50 min. Na koniec można posypać cukrem pudrem.